dimarts, 6 de gener del 2015

Cultiu ecològic

A naranjaseco.com treballem la terra d'una manera respectuosa amb el medi ambient, per extensió amb vostè com a consumidor i per descomptat amb nosaltres mateixos com a productors.
Utilitzem adobs que no són de síntesi, en la seua majoria procedents de la ramaderia transhumant. 
Fomentem la biodiversitat tant de plantes com d'animals eradicant la utilització d’herbicides i plaguicides que no tan sols son un verí per als insectes i plantes tractades, sinó que també ho són per a l’agricultor que els utilitza i per a vostè consumidor, a l'incorporar-se en major o menor grau a la fruita o verdura que menja.
Esta diversitat per altra part és la que ens ajuda al control de les plagues, ja que l'equilibri que es constitueix a la finca agrícola ajuda a que cap plaga per si sola puga comprometre la collita.
També són molt usats a la nostra finca diferents extractes com els d'ortiga, cua de cavall, consolda, nim o aromàtiques, la gran majoria d'ells elaborats integrament per nosaltres.

En ecotaronja.com comptem amb la certificació ecològica atorgada pel Comitè d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) que és qui s'encarrega del control i certificació dels productors i comercialitzadors de productes ecològics, aplicant i controlant periòdicament el compliment de les directives europees al respecte.
En l'actualita cenyint-se a dites directives els productes que us oferim estan en procés de conversió que vol dir que s'han d'emprar els mateixos mètodes que per als etiquetats com a ecològics, durant els 3 primers anys des de que es demana la certificació. El 12/12/2015 i segons reglament ja podrem utilitzar l’etiqueta completa


Per descomptat qualsevol llaurador pot cultivar productes de manera ecològica, però davant el gran intrusisme al sector, nosaltres preferim assegurar al consumidor que allò que compra és vertaderament allò que es menja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada